ייבוא החברים שלי מהעולמות הישנים
ראשי
החברים שלי
תחומי העניין שלי
הפרופיל שלי
ניהול
חיפוש    
חיפוש מתקדם

מתכונים

 

 

מתכונים בפורומים:

  • ברכות על הפורום... ועוד!
    שלום שלום, א. אני נורא נהנת מהפורום הזה, פשוט יפה. ב. רציתי לשאול אם למישהו יש הצעה מה אפשר לעשות בשר עוף שהתבשל במרק??? אשמח לקבל מתכונים אחות של הד``ר. אגב למי שרוצה, מתכון קל וטעים לסלט כרוביות. 1 ראש של כרובית 2-3 מלפפונים ירוקים 2-3 פלפל אדום בצל סגול בינוני 1 קופסא מלפפונים בחומץ (גדולים) ותבלינים, מלח, סוכר, מיץ של המלפפונים בחומץ / או לחלופין חומץ רגיל. ומיונז. אופן ההכנה: מפרקים את הכרובית לפלחים, פלחים, ומבשלים אותה במים + מלח, עד שתתרכך (לא יותר מידי!!!!) לשפוח את המים ולקרר, לחתוך את שאר הירקות לקוביות לשים בקערה להוסיף את הכרובית המבושלת ולטבל לפי הטעם! בהצלחה, ובתאבון!!!
  • ברוך שובך
    היי רקדנית התגעגעתי נורא, חסרת לי. פה בקשתי מתכון ופה רציתי מרשם ואת נעלמת. פעם הבאה שאת מתכננות העדרות תודיעי מראש שלא נדאג. תמשיכי לספק מתכונים כי הם מוצלחים. מקוהו שאת חשה בטוב. עינתי
  • ללא סוכר :-()
    מכיוון שאחי חולה סוכרת יש לנו בבית הרבה מתכונים ללא סוכר. אם אתם מחפשים מתכונים מסוימים- השאירו בקשה בפורום ואשמח לעזור. ***ישנו ספר נחמד הנקרא ``ללא סוכר- בישול ודיאטה``, מאת עליזה פלנט+יעל אביטל+דר` יורם קנטר+פרופ` עדינה זיידלר.
  • אפיה ללא סוכר
    א. תודה על התגובות. ב. אשמח לקבל מתכונים של עוגות שוקולד/עוגיות שוקולד וכל דבר שהוא בעצם על בסיס של שוקולד. - רק שלצערי - ללא סוכר.
  • ללא סוכר- אפשר גם ככה ;-)
    בהודעה למעלה יש שני מתכונים לעוגות שוקולד ללא סוכר. עוד שני ספרים מומלצים: ``מטבח ללא סוכר- מתכונים לדיאבטיים`` מאת חנה שאולוב ושרה קפלן. ``ספר הבמקומים 2- מדריך לתכנון תפריטים ומתכונים לדיאטת סוכרת ורזון`` מאת רות משה.
  • אפיה ללא סוכר
    גם אני כרויטל מחפשת מתכונים או קורסי בישול ואפיה לאנשים הסובלים ממחלת הסוכרת. מאד היה עוזר לי גם אם ידוע לכם על ספר בשפה העברית ובו מתכונים לחולי סוכרת. המאושרים ע``י האגודה לחולי סכרת (א.י.ל) תודה! סוני
 


 


  • ישנו ספר נוסף לחולי סכרת ושמו
    ``ללא סוכר בישול ודיאטה`` שכתבו: עליזה פלנט - דיאטנית בכירה לענייני סוכרת במרכז הרפואי רמב``ם; יעל אביטל - כותב טור בעיתון ``לאשה`` בשם דיאט-שף; דר` יורם קנטר - רופא ומנהל את היחידה לסוכרת ולהפרעות מטבוליות במרכז הרפואי רמב``ם; פרופ` עדינה זיידלר - רופאה מומחית שמנהלת את המחלקה האנדוקרינולוגיה והסוכרת במרכז הרפואי בלוס-אנג`לס. הספר בהוצאת תמוז-מודן. הספר מכיר: חומר רפואי על הסכרת, תפריטים לדוגמא הרבה מאוד מתכונים למנות ראשונות, מרקים, עיקריות, תוספות, קינוחים ועוגות. זה לא פרסומת, פשוט יש לי את הספר בבית והשתמשתי בו כמה פעמים ובהצלחה.
  • מתכונים
    המתכונים של התוכנית מופיעים בעיתון ``לאישה``, אחת לשבועיים, בנוסף על המתכונים של ``טעמים``. לכל המעוניין, בגליון השבוע הם מופיעים.
  • שום פלפל ...
    מה יהיה עם כל אותם מתכונים הישנים שהתפרסמו באתר הקודם?(של netking)
  • הנה מתכונים לפטריות ממולאות
    אני מכירה שני סוגים של פטריות ממולאות, שתי המליות הן על בסיס גבינות. 1. פטריות ממולאות בעבינת עיזים: 1 סלסילת פטריות שמפיניון גליל גבינת פרומעז (גבינת עיזים רכה) פרורי לחם לציפוי 1 ביצה מלח ופלפל שמן עמוק לטיגון אופן ההכנה: שוטפים את הפטריות היטב, מסירים את הרגל של הפטריות וממלאים את השקע שנוצר בגבינת עיזים רכה. טורפים את הביצה עם פלפל ומלח לפי הטעם, טובלים את הפטריות הממולאות בביצה, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. 2. פטריות במלית גבינה צהובה וצנוברים סלסילת פטריות שמפיניון 100-150 גרם גבינת צ`דר או גבינת קשקבל מגוררת דק פירורי לחם לציפוי ולעיבוי המלית 1 בצל ירוק קצוץ דק 50 גרם צנוברים קלויים 1-2 כפות חמאה 1 ביצה מלח ופלפל לפי הטעם שמן עמוק לטיגון אופן ההכנה: מערבבים את הגבינה המגוררת, הבצל הירוק והצנוברים מוסיפים מעט חמאה מומסת ומעט פירורי לחם ומערבבים עד שנוצרת מלית מאוחדת. מסירים את הגבעולים מהפטריות וממלאים את השקע במלית הגבינה. טובלים בביצה טרופה ןמתובלת במלח ופלפל ומצפים בפירורי לחם. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. זהו. אני מקווה שזה הכיוון אליו חתרת. אם לא, תן לי עוד אינפורמציה ואמצא לך מתכון אחר. ענבל.
  • לאריאלה ב...............בקשר
    למתכונים לקציצות, כן, מאוד רוצה מתכונים למיניהם מבשר בקר/עוף טחון. תודה, קושוש. B-)
  • כרוב ממולא ועוף בגריל
    היי, אשמח לקבל מתכונים להכנת: 1) כרוב ממולא... אם אפשר שבמתכון לא יהיו עגבניות בכל צורה שהיא! 2) עוף בגריל (בסגנון מה שקונים בסופרמרקט...). מתכון לעוף שלם או כרעיים. תודה מראש תמר
 
 

 
Copyright©1996-2022, תפוז אנשים בע"מ